Hévíz - ZTE serdülő mérkőzések

2019.11.13.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2019/2020

Kedden a 12. fordulóból előrehozott mérkőzésen fogadták serdülő csapataink a ZTE korosztályos együtteseit.

U14: Hévíz - ZTE 1:9 (0:4)

Gólszerző(k): Vasáros

Csapatunk a Szakály - Molnár (Takács), Lázár L., Andor, Hetesi - Laczi, Vasáros, Lázár B. - Darmai, Rózsa, Vörös (Szigeti) összeállításban lépett pályára.

Jankovics Péter: - A mérkőzés első félidejében egyenrangú ellenfelei voltunk a jó erőkből álló ZTE csapatának. Ahogy fogyott az erőnk egyre nagyobb hibákat követtünk el, amit el ellenfél könyörtelenül kihasznált és góllal büntetett. Ilyen arányban is megérdemelt vendég siker született, amihez ezúton is gratulálok nekik. A bajnokságból két mérkőzésünk van még hátra mindent megfogunk tenni annak érdekében hogy pozitív mérleggel zárjuk az őszt.

U15: Hévíz - ZTE 0:6 (0:4)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Szeglet (Szabó T.) - Györei (Szabó G.), Fehér, Nyári Zs., Kustán (Móricz) - Dominkó, Ertl (Kósa), Tóth (Hosszú), Besze (Pas) - Huszár (Kis-Balázs), Molnár összeállításban lépett pályára.

Karakai András: - Az összeválogatott játékosokból felálló zalaegerszegi csapat hozta a kötelező győzelmet, ezúton is gratulálunk nekik. Az első félidei bátortalan játék után, a második félidőben teljes mértékben partnere voltunk a ZTE csapatának. Gratulálok a játékosaimnak a mérkőzésen nyújtott teljesítményükért!

Legfrissebb híreink

FC Ajka - Hévíz SK U15 2:1 (0:0)

Szombaton U15-ös csapatunk Ajkán lépett pályára.

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...