Hévíz SK – MTE 1904 ifjúsági mérkőzések

2021.04.21.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2021/2022

Vasárnap ifjúsági játékosaink az MTE 1904 korosztályos csapatait látták vendégül.

U17: Hévíz SK – MTE 1904 1:3 (0:0)

Gólszerző(k): Nyári

Csapatunk a Szeglet – Nyári, Dominkó, Baki, Kis-Balázs (Györei), Kiss (Móricz), Lucz (Szabó), Kustán, Fehér (Kósa), Ertl, Huszár (Tóth) összeállításban lépett pályára.

Karakai András: Ahogy ősszel is, úgy most is sikerült az ellenfelünket meglepnünk az első félidőben, egy szavuk sem lehetett volna, ha 2-3 góllal is vezetünk, de sajnos ez nem így történt. Ezt a mérkőzést nem az MTE nyerte meg, hanem mi buktuk el, és adtuk oda nekik a három pontot. A hibákból tanulni kell, megyünk tovább.

U19: Hévíz SK – MTE 1904 1:4 (1:2)

Gólszerző(k): Kovács

Csapatunk a Pálmai –Thompson, Balogh, Sebestyén Zs. (Nagy D.), Nagy P., Rózsás, Soós, Farkas (Makacsek-Molnár), Sabján (Sebestyén M.), Filó (Lajtai), Kovács összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: Nagyon jó előjelekkel vártuk a bajnokesélyes elleni mérkőzésünket, szinte minden játékosunk rendelkezésemre állt. Végig egyenrangú ellenfelek voltunk, de sajnos egyéni hibák és figyelmetlenség miatt kaptunk 4 gólt. Ez azért fájó, mert több nagy helyzete nem is volt MTE-nek. Minden játékosunkat dicséret illet, mert tudásuk legjavát kihozták magukból, de ez ennyire futotta. Egy negatívum is volt: jó csapat vagy bajnokcsapat tiszteli ellenfelét, akkor is, ha az gyengébb, ellenfelünkön ezt nem éreztem. Készülünk a szerdai andráshidai mérkőzésre, ahol nyerni szeretnénk! Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.