Hévíz SK – Semjénháza SE 1:1 (1:0)

2023.10.02.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2023/2024

Hévíz SK – Semjénháza SE 1:1 (1:0)

Gólszerző(k): Kozári (öngól) ill. Schuller

Hévíz: Lucz - Nagy D., Meidl, Fábián, Tóth I., Filó (Kustán), Szindekovics, Damina (Erdősi), Nyári, Tóth A. (Karakai), Bontó

Semjénháza: Szakmeiszter - Novák (Horváth Á.), Horváth P., Pál D., Schuller, Szőke, Bagó Bá., Ribarics (Kapuvári), Kozári, Bagó Be., Szilágyi (Horváth G.)

A csapatok nagy iramban kezdték a mérkőzést, mindkét gárda támadólag lépett fel. Két kihagyott hazai lehetőség után a Semjénháza szerzett vezetést. A 21. percben egy bedobást Horváth P. csúsztatott középre, az érkező Schuller pedig a hálóba fejelt. Ezt követően is a küzdelem dominált, de a kapuk keveset forogtak veszélyben. Fordulás után a Hévíz támadólag lépett fel, ám a vendégek kontrái is magukban hordozták a gólveszélyt. Az utolsó percekre paprikás hangulat alakult ki a pályán, és már úgy tűnt, nem tud egyenlíteni a hazai gárda, de játékosai az utolsó pillanatig küzdöttek. A 92. percben Fábián bombáját bravúrral ütötte ki Szakmeiszter, de Bontó érkezett, akinek középre fejelt labdája az érkező Erdősit megelőző Kozáriról a saját kapujába pattant. A játék képe alapján a döntetlen igazságos.

Jók: az egész csapat, ill. Horváth P., Pál D., Schuller, Bagó Be.

Legfrissebb híreink

Győrszentiván SE -...

Vasárnap U17-es csapatunk Győrbe utazott.

Hévíz SK U14 – Magnetic...

Vasárnap U14-es csapatunk az Andráshida TE korosztályos...

FC Ajka - Hévíz SK U15 2:1 (0:0)

Szombaton U15-ös csapatunk Ajkán lépett pályára.