Hévíz SK – ZTE FC ZRT. serdülő mérkőzések

2021.04.28.
  • Labdarúgás
  • U-15
  • 2021/2022

Serdülő együtteseink szombaton hazai pályán fogadták a ZTE FC korosztályos csapatait.


U14: Hévíz SK – ZTE FC ZRT. 1-5 (1-1)

Gólszerző(k): Vincze (öngól)

Csapatunk a Boda - Nyári O., Takács, Csalló, Szabó B., (Biró), Nyári Gy, Kolompár, Farkas Zs., Kovács, Balázsi (Farkas M.), Bene (Králik) összeállításban lépett pályára.

Zsiga Szabolcs: Szombaton a listavezető ZTE korosztályos csapatát fogadtuk. Félidei 1:1 után sajnos nagyon gyorsan kaptunk egy gólt a második félidőben, ami rányomta a bélyegét a mérkőzés hátralevő részére. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy az osztály legjobb csapata ellen így tudtunk játszani. Sajnos a mérkőzés végére elfáradtunk fejben és az erőnléti különbség is kijött a két csapat között, így alakult ki a nagyobb különbség. Gratulálok a játékosaimnak, erre lehet építeni! Hajrá Hévíz SK!

U15: Hévíz SK – ZTE FC ZRT. 0-5 (0-4)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Szakály – Ötvös, Ujfaludi (Szigeti), Rózsa, Péter, Lázár (Rajnai), Czifra (Palotás), Hetesi, Takács, Darmai (Tóth), Beke összeállításban lépett pályára.

Kiss István: Neves ellenfél érkezett a hétvégén Hévízre. Megpróbáltuk a dolgukat megnehezíteni azzal, hogy a széleket lezártuk. Nem is tudtak ezzel mit kezdeni, de sajnos nagyon könnyen elkerülhető gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek, így több góllal sikerült nyerniük. Meggyőződésem, hogy a leendő bajnokcsapatot láttuk a hétvégén.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.