I. Bozsik Futsal Torna Hévíz

2017.12.06.
  • Labdarúgás
  • 2017/2018

Hétfőn került megrendezésre az idei I. Bozsik Alközponti Futsal torna a Hévízi sportcsarnokban. A délutáni rendezvényen U10-es és U11-es korosztályunk vett részt.

bozsik futsal 20171204

További képek facebook oldalunkon!

U10:

A tornán részt vevő játékosok: Arányi Áron, Csalló Ákos, Csalló Dániel, Dézsenyi Botond, Kiglics Milán, Préda Csanád Koppány, Reichstetter Nátán, Rozner Gellért, Szeglet Krisztofer, Varga Vendel, Zámolyi Norbert.

Helyezés: 5. hely

Különdíjak: Csalló Ákos, Szeglet Krisztofer kiemelkedő teljesítményért.


Mérkőzések
Hévíz - Zalaapáti 0:2 
Hévíz - Nagykapornak 0:0 
Hévíz - Cserszegtomaj 7:0 

 

Kottán Krisztián - Erős csoportba kerültünk és az mutatja is, hogy a helyosztók minden mérkőzésén a mi csoportunk diadalmaskodott. Teljesen más mikor csak 4:4 ellen van játék kisebb területen, hiszen itt egy kis akarattal könnyen lehet kompenzálni a hiányosságokat. Nálunk ez be is bizonyosodott próbáltunk építkezni,viszont a visszazárások nem sprintbe történtek, ezáltal többi ideje volt az ellenfélnek befejeznie az akcióit.

U11:

A tornán részt vevő játékosok: Bicsérdi Bálint, Borsos Andor, Gyertyánági Gergő, Horváth Bence, Nagy Bese Benedek, Móricz Dávid, Takács Mátyás, Vajda Tamás.

Helyezés: 2 hely.

Különdíjak: Takács Mátyás és Gyertyánági Gergő kiemelkedő teljesítményért.

Mérkőzések
Hévíz - Zalaapáti II. 3:0 
Hévíz - Cserszegtomaj 8:0 
Hévíz - Nagykapornak 1:2 

 

Rajkai András - Egy nagyszerű hazai rendezésű futsal tornán vettünk részt a gyerekekkel. A csoportmérkőzések alatt végig kiemelkedő teljesítményt sikerült nyújtanunk, melynek köszönhetően csoport elsőként a döntőbe jutottunk. A döntöt a Nagykapornak csapata ellen játszottuk, ahol a rossz támadásbefejezéseknek és két egyéni hibának köszönhetően megérdemelten győzött az ellenfél. A kiemelkedő játékért és az elért eredményhez ezúton is gratulálok a csapatomnak.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...