II. Bozsik Alközponti Futsal torna

2018.01.20.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

Hétfőn került megrendezésre az idei első Bozsik Alközponti Futsal torna a Hévízi sportcsarnokban. A délutáni rendezvényen U10-es és U11-es korosztályunk vett részt.

További képek facebook oldalunkon!

U10:

A tornán részt vevő játékosok: Csalló Ákos, Csalló Dániel, Dézsenyi Botond, Kiglics Milán, Préda Csanád Koppány, Reichstetten Nátán, Varga Vendel, Zámolyi Norbert.

Helyezés: 3. hely

Különdíjak: Reichstetten Nátán, Préda Csanád Koppány kiemelkedő teljesítményért.


Mérkőzések
Hévíz - Hévíz U11 0:2 
Hévíz - Nagykapornak 1:1 
Hévíz - Zalaszántó 3:0 
Hévíz - Zalaapáti 1:1

 

Kottán Krisztián - Csapatomon nagyon látszik a fejlődés bár ezen a tornán, maguk alatt fociztak. Szinte mindenki egyénileg próbálkozott kevés volt az összjáték, amire igazán kíváncsi voltam. Fegyelmezettségben javulnunk kell.

U11:

A tornán részt vevő játékosok: Fülöp Marcell, Hetyei Bendegúz, Gyertyánági Gergő, Takácsz Richárd, Vajda Tamás, Takács Mátyás, Reinprecht Bálint, Borsos Andor.

Helyezés: 1 hely.

Különdíjak: Takács Mátyás és Reinprecht Bálint kiemelkedő teljesítményért.

Mérkőzések
Hévíz - Hévíz U10 2:0 
Hévíz - Nagykapornak 4:2 
Hévíz - Cserszegtomaj 8:0 
Hévíz - Zalaapáti 4:0

Rajkai András - A második alkalommal megrendezésre kerülő Hévíz Alközponti Bozsik Futsal tornát a Hévíz első csapata „álmosan” kezdte. Lassan sikerült csak felvenni a játék ritmusát. Van mit tanulnunk a Hévíz II-től, ahol a gyerekek az első pillanattól fogva teljes erőbedobással hajtottak. Olyan érzése lehetett a nézőknek, mint ha a játékosok babérokon ülnének, azon gondolkodván, hogy kevés befektetett munkával is meglehet nyerni a tornát. Hatalmas tévedés lenne ezt hinni. Szerencsére sikerült őket felrázni a következő mérkőzés előtt. Így a folytatásban már nagyobb iramot produkáltunk, melynek meg is lett az eredménye, hiszen a múltkori torna győztese felett arattunk győzelmet. Ez a hozzáállás a folytatásban is megmaradt, melynek köszönhetően veretlenül az első helyen végeztünk. Gratulálok a játékosoknak, nagyon ügyesek voltak.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U19 – Lurkó UFC...

Vasárnap U19-es csapatunk hazai pályán játszott a...

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.