Illés Akadémia - Hévíz U12-U13-as bajnoki mérkőzések

2019.05.06.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2019/2020

Április 30-án a 14. fordulóból elhalasztott bajnoki mérkőzést pótolta Szombathelyen U12-es és U13-as együttesünk. 

illes heviz u13 20190430

U12: Illés Akadémia - Hévíz 2:0 (0:0)

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Boda, Csalló, Dergecz, Fülöp, Gyertyánági, Mézes, Nyári, Reinprecht, Szabó, Takács M., Takács R., Vincze.

Rajkai András: - A tavaszi szezonunk egyik legjobb játékát sikerült nyújtanunk az Illés Akadémia ellen. Az első félidőt sikerült döntetlenre lehoznunk, a második félidő első percében viszont gólt kaptunk, de szerencsére ez nem nyomta rá bélyegét a játékunkra és továbbra is motiváltan játszottunk. Az utolsó percekben az Illés Akadémiának sikerült bebiztosítani a győzelmüket, mellyel kialakult a mérkőzés 2:0-ás végeredménye. A vereség ellenére nagyon elégedett voltam a csapatom játékával, méltó ellenfelei voltunk a szombathelyi akadémiának, akik megérdemelten nyertek.

U13: Illés Akadémia - Hévíz 10:0 (5:0)

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Darmai Dániel, Darmai Dominik, Hetesi, Laczi, Lázár L., Mester, Molnár, Nagy, Rajnai, Rózsa, Szakály, Szigeti, Takács B., Taródi, Ujfaludi, Vasáros, Vörös.

Jankovics Péter: - Hamar hátrányba kerültünk a mérkőzésen és sajnos nem tudtuk azt játszani, amit megbeszéltünk az öltözőbe. Próbáltunk futballozni, de sajnos nagyon lassan reagáltunk le játékhelyzeteket és a hibáinkat könyörtelenül kihasználta a jó erőkből álló Illés Akadémia csapata. Három forduló van még hátra a bajnokságból és szeretnénk pozitív eredménnyel zárni a szezont.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.