Keszthely - Hévíz SK 1:7 (1:4)

2019.05.06.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2019/2020

Kiválóan előkészített pályán fogadta a hazai csapat a már bajnok vendég Hévízieket. Mindjárt a mérkőzés elején támadólag lépett fel a bajnokcsapat, hamar gólt is szerzett, ezt az előnyt egy szép támadás végén még kiegyenlítették a keszthelyiek. Ez után is a vendégek birtokolták többet a labdát, kapura veszélyesek voltak és megérdemelten jutottak háromgólos vezetéshez a félidőig. A második játékrészben is a Hévíz uralta a játékot, a hazaiak hősiesen védekeztek, de így sem tudták megakadályozni a vendégek magabiztos győzelmét.

Keszthely - Hévíz SK 1:7 (1:4)

Gólszerző(k): Török (3), Pajor, Vass, Horváth M., Szi-Péter J.

Csapatunk a Ruzsik – Szi-Péter J., Baráth (Pődör), Giber, Török, Szi-Péter Zs. (Kiglics), Pajor (Nagy R.), Horváth D., Péntek, Varga M. (Horváth M.), Vass összeállításban lépett pályára.

Damina László: - Gratulálok csapatomnak! A többiről nem érdemes beszélni sem. A kispadon ülve ma többször eszembe jutottak azok a szép idők, amikor 4-5 ezer ember előtt játszottak itt csapatok Keszthelyen a Balaton parton. Élmény volt nézni gyerekként azokat a nagyszerűen játszó keszthelyi labdarúgókat. Ha még egyszer lenne ilyen labdarúgóláz és jó foci itt, hatalmas dolog lenne...

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.