Király - Hévíz ifjúsági mérkőzések

2018.11.28.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2018/2019

Vasárnap Szombathelyre utaztak ifjúsági csapataink, hogy megmérkőzzenek a Király SZE korosztályos együttesei ellen.

U17: Király - Hévíz 8:1 (2:1)

Gólszerző(k): Nagy

Csapatunk a Szabó - Bogdán D., Thompson, Szántó, Sebestyén - Szindekovics, Ferenczi, Soós, Kiss (Nagy D.) - Balogh, Nagy M. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk a jó erőkből álló hazai csapatnak. A második félidő első 15 percében a szokásos egyéni hibákat elkövetve 5 gólt sikerült kaptunk, amivel el is dőlt a mérkőzés. Ezután már csak a védekezéssel tudtunk foglalkozni, de sajnos így is súlyos vereség lett a vége.

U19: Király - Hévíz 2:0 (1:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pintér - Pánczél, Vella, Pődör, Kopasz - Andor F. (Nagy R.), Kiglics, Németh (Andor D.), Kondor - Tálos, Tóth B. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Sajnos egy nagyon szép győzelmi sorozat szakadt meg Szombathelyen. Ellenfelünk végig nagyon agresszíven helyenként durván játszott, amit nem tudtunk kezelni, illetve a játékvezető partner volt a kemény játékhoz. Az első félidőben szerintem egy jogos tizenegyest nem kaptunk meg, ami rányomta bélyegét az egész mérkőzésre. Összességében egy nagyon küzdelmes mérkőzésen mind a két helyzetét kihasználó hazai csapat megérdemelten nyert.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...