Kiskanizsa - Hévíz SK 1:3 (0:1)

2018.04.09.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

Vasárnap Kiskanizsán lépett pályára felnőtt csapatunk. A találkozó elején a hévíziek vették át a játék irányítását. Többnyire a hazai térfélen folyt a játék, azonban a vendéglátók jól szűrték meg a támadásokat. A 20. perc táján egy pontrúgásból szerzett vezetést a Hévíz, mely eredmény a félidőig nem változott. Szünet után a játék képe sokat nem változott, a hévízi támadásokat azonban a lelkes hazaiak rendre hárították. Egy sikeres ellenakció végén egyenlített a Kiskanizsa, azonban pár perccel később egy hazai könnyelműsködést kihasznált a vendégegyüttes és ismét vezetéshez jutott. Ezt követően növelni tudták az előnyüket a hévíziek, biztosan nyertek, de a kiskanizsaiak harcos szellemű, lelkes játékukkal megnehezítették a vendégek dolgát.

kiskanizsa heviz 20180408

További fotók facebook oldalunkon!

Kiskanizsa - Hévíz SK 1:3 (0:1)

Gólszerző(k): Kottán (2), Pálfi
Jó(k): Kottán

Csapatunk a Jánosa - Farkas, Giber, Szi-Péter J., Nedelkó (Meidl) - Tóth G. (Horváth M.), Kottán, Szi-Péter Zs., Horváth E. - Pálfi, Szántó összeállításban lépett pályára.

Lantai Balázs: - A látottak alapján megérdemelt győzelem a csak védekezésre berendezkedett Kiskanizsa otthonában. Kottán Krisztián igazi vezére volt csapatának!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U19 – Lurkó UFC...

Vasárnap U19-es csapatunk hazai pályán játszott a...

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.