Lurkó - Hévíz U12-U13-as bajnoki mérkőzések

2019.04.02.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2019/2020

Szombaton a Lurkó UFC U12-es és U13-as együtteseivel mérkőztek meg fiataljaink.

U12: Lurkó - Hévíz 2:2 (2:1)

Gólszerző(k): Takács R., Reinprecht

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Boda, Csalló, Dergecz, Fülöp, Gyertyánági, Králik, Nyári, Reinprecht, Szabó, Takács M., Takács R., Vincze.

Rajkai András: - A ZTE ellen nyújtott tavaszi mélypont után most a szezon eddigi legjobb teljesítményét sikerült produkálni a csapatomnak. Hasonlóan motiváltan játszottunk Mosonmagyaróvár ellen is, nekem mégis ez a mérkőzés a döntetlen ellenére jobban tetszett. Élvezet volt nézni a játékukat, ahogy hajtanak, küzdenek és az edzéseken gyakorolt taktikai célkitűzéseket bajnoki mérkőzésen végrehajtják! Ha ezt a motivációt sikerül tovább vinnünk a többi mérkőzésünkre, akkor egy nagyon jó tavaszi szezonban lesz részünk. Hajrá Hévíz!

U13: Lurkó - Hévíz 6:2 (2:0)

Gólszerző(k): Vasáros (2)

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Bontó, Czifra, Darmai Dániel, Darmai Dominik, Hetesi, Lázár B., Lázár L., Nagy, Rajnai, Rózsa, Szakály, Taródi, Ujfaludi, Vasáros.

Jankovics Péter: - A támadás vezetéseink több alkalommal is veszélyesek voltak az ellenfél kapujára, de sajnos a befejezések nem sikerültek. Voltak a mérkőzésnek bíztató periódusai sokszor visszaláttam az edzéseken gyakorolt játékszituációkat. Sajnos az ellenfél akcelerált játékosaival nem tudtunk a mai napon mit kezdeni és ez döntőnek bizonyult az eredményt illetően.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...