Lurkó - Hévíz ifjúsági mérkőzések

2019.03.06.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2019/2020

Vasárnap Szombathelyre utaztak ifjúsági csapataink, hogy megmérkőzzenek a Lurkó UFC korosztályos együtteseivel.

U17: Lurkó - Hévíz 3:1 (1:0)

Gólszerző(k): Nagy M.

Csapatunk a Pálmai - Sebestyén, Ferenczi (Magyarósi), Németh -  Kilinkó, Soós (Balogh), Csóka (Nagy D.), Szindekovics, Szabó - Bogdán, Nagy M. összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Egy erősebb fizikumú, dinamikusabb ellenféllel játszottuk az első tavaszi fordulónkat. Biztonságos védekezés mellett kontrákra építettünk. Az ellenfélnek akcióból alig volt lehetősége. A három kapott gólunk közül kettő, pontrúgás után született (11-es, szabadrúgás). Sajnos 2:1-es hazai vezetésnél 11-est hibáztunk, plusz 2x vittük kapusra a labdát. Mivel nem sikerült a gólszerzés, így törvényszerű a vereség. Mégis azt mondhatom, hogy a srácok maximálisan odatették magukat, mindent megtettek a győzelemért, nyugodtan nézhetnek a tükörbe. Gratulálok nekik ehhez!

U19: Lurkó - Hévíz 0:5 (0:3)

Gólszerző(k): Tóth B. (4), Kondor

Csapatunk a Pintér - Pődör, Kiglics, Vella, Kopasz - Andor F. (Andor D.) , Nagy R., Tálos, Kondor (Pánczél) - Németh (Magyar), Tóth B. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - A hosszú és kemény felkészülés után nagyon vártam a játékosokkal együtt a bajnoki rajtot. Minden játékosom az első perctől kezdve nagyon motiváltan és fegyelmezetten játszott, ami eredménnyel is párosult. A hazai játékos kiállítása után szinte egy kapuztunk és nagyon sok szép támadást láttam a csapattól. Pozitív dolog, hogy egy sárga lapot kaptunk, gólt viszont nem. Összességében megérdemelten nyertünk, sok jó egyéni teljesítménnyel párosulva.

Legfrissebb híreink

Csornai SE - Hévíz SK U14 7:2 (3:1)

Szombaton U14-es csapatunk Csornán játszott.

Hévíz SK U19 –...

Pénteken U19-es csapatunk hazai pályán játszott az...

Magnetic Andráshida TE –...

Győzelmével a Hévíz stabilizálta helyét a...