Lurkó UFC - Hévíz SK U12-U13 bajnoki mérkőzések

2022.10.12.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2022/2023

Fiataljaink Szombathelyre utaztak hétvégén.

U12: Lurkó UFC – Hévíz SK 8:1

Gólszerző(k): Katona

A mérkőzésen pályára lépett: Cziklin, Töttő, Bakonyi-Gróf, Takács, Katona, Belák, Kusics M., Kusics B., Fodor, Pózvai P., Bognár, Pózvai G.

Rácz István: Nagyon tanulságos mérkőzést játszottunk. Jó iramú, támadó szellemű futballt játszott mindkét csapat. Sajnos mi nagyon rossz százalékkal használtuk ki helyzeteinket, az ellenfél pedig még helyzet nélkül is több gólt tudott szerezni. Az eredmény nem teljesen reális.

U13: Lurkó UFC – Hévíz SK 6:3

Gólszerző(k): Fonnyadt (2), Bányai

A mérkőzésen pályára lépett: Ódor, Ács, Réz, Fonnyadt, Bányai, Zsankó, Kisvörös, Tomonicska, Dencs.

Kubicsek Máté: Az eredmény ellenére csak pozitívan tudok beszélni a játékosaimról, mert közel két hónap után kezd látszani az, hogy egy egységes csapattá alakulunk, akik mindent megtesznek a pályán egymásért és a győzelemért. Sajnos még mindig csere nélkül játsszuk végig a mérkőzéseket, de egyre jobban bírjuk már a 3.-4. negyedeket is. "Egy rövid zárlat" alatt kaptunk 3 perc alatt három gólt, ami megpecsételte a mérkőzés kimenetelét, de nem zuhantuk annyira magunkba, mint az elmúlt két mérkőzésen. Mégegyszer eredménytől függetlenül gratulálok a csapatomnak és további sok sikert kívánok a Lurkó UFC csapatának a bajnokságba!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.