MITE - Hévíz SK ifjúsági mérkőzések

2021.04.08.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2021/2022

Kedden ifjúsági játékosaink Mosonmagyaróvárra utaztak, ahol a MITE korosztályos csapataival küzdöttek meg.

U17: MITE - Hévíz SK 0:5 (0:1)

Gólszerző(k): Kósa, Huszár (2), Baki, Tóth Á.

Csapatunk a Szeglet – Nyári, Dominkó, Baki, Kósa (Huszár), Kis-Balázs, Kiss, Lucz (Szabó), Kustán, Fehér (Tóth), Ertl összeállításban lépett pályára.

Karakai András: A kapujuk előterében jól tömörülő és szervezetten játszó hazai csapat ellen nagyon nehezen tudtuk megszerezni a vezetést. A második félidőben jött csak ki a két csapat közötti különbség. Gratulálok a csapatomnak, és dicséret illeti a hazai csapat játékosait is!

 

U19: MITE - Hévíz SK 1:3 (0:0)

Gólszerző(k): Balogh, Szabó, Filó

Csapatunk a Pálmai –Thompson, Balogh, Sebestyén Zs., Rózsás, Soós, Nagy D., Filó, Kovács (Németh), Szabó, Sebestyén M. (Makacsek-Molnár) összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: A szünetben azon gondolkodtam, hogy az első félidei játékunktól vagy a koronavírus elleni oltástól vagyok rosszul. Csapatomat a szünetben pár biztató mondattal sikerült felrázni, és a második félidőben egyéni játék helyett nekiálltunk passzolni és futni. A cseréink nagyon jól szálltak be, és a második félidei játékunk alapján győzelmünk teljesen megérdemelt volt. Csapatunknak nagyon jót tett ez a győzelem. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.