MTE - Hévíz ifjúsági mérkőzések

2019.04.02.
  • Labdarúgás
  • U-19
  • 2019/2020

Szombaton Mosonmagyaróvárra utaztak bajnoki mérkőzésre ifjúsági együtteseink.

mte heviz u19 20190330

U17: MTE - Hévíz 1:0 (1:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pálmai - Sebestyén, Csóka, Balogh, Németh B. - Kilinkó (Szántó), Nagy D., Szindekovics, Thompson - Bogdán, Ferenczi összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Azt kértem a fiúktól a mérkőzés előtt, hogy tegyék ki a szívüket a pályára és elégedett leszek. Ezt mindannyian meg is tették, büszke vagyok rájuk. Nem sok kellett volna a pontszerzéshez. Gólt, sajnos megint egy rögzített helyzetből (szöglet) kaptuk. Védekező játékunk már kezd közelíteni az általam elképzelthez.

U19: MTE - Hévíz 1:2 (1:1)

Gólszerző(k): Kondor, Kiglics

Csapatunk a Pintér - Pődör, Magyar, Vella, Kopasz - Andor F., Kiglics, Nagy R., Kondor - Andor D., Tóth B. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Egy nagyon szervezett és fizikálisan nagyon erős csapat ellen sikerült 3 pontot szerezni. Játékosaim végig nagyon szervezetten játszottak, betartva a taktikai utasításokat. A kapuk nem forogtak veszélyben, de mezőnyben nagyon nagy munka volt. A kevés helyzetből mi többet használtunk ki, és megérdemelten nyertünk meg a mérkőzést. A kiváló csapatmunka mellé több kiemelkedő egyéni teljesítmény is párosult. Gratulálok a csapatnak, kellő önbizalommal várjuk a következő fordulókat!

A találkozót követően Péter Gábor a mérkőzés játékvezetője, az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság munkatársa az alábbi szavakkal illette csapatunkat:
- A megérdemelt győzelmen túl a csapat játékosainak viselkedése kiemelkedően sportszerű, szerény, alázatos volt, gratulálok hozzá, és további jó munkát kívánok nektek!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.