MTE 1904 - Hévíz SK serdülő mérkőzések

2020.10.20.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2020/2021

Serdülő együtteseink vasárnap Mosonmagyaróvárra utaztak.


U14: MTE 1904 - Hévíz 2:2 (1:1)

Gólszerző(k): Szabó B., Takács

Csapatunk a Boda – Nyári O., Takács R., Csalló, Nyári Gy., Szabó B., Kolompár, Králik, Farkas Zs, Dergecz, Gyertyánági (Balázsi) összeállításban lépett pályára.

Jankovics Péter: Egy végsőkig kiélezett mérkőzésen tudtunk elhozni idegenből az egy pontot. A mérkőzés összképe alapján közelebb álltunk a győzelemhez, de a győztes gólt sajnos nem tudtuk megszerezni. Nagyon büszke vagyok a srácokra, igazi csapatként küzdöttek és harcoltak a találkozón, ezúton is gratulálok nekik!

U15: MTE 1904 - Hévíz 5:1 (4:1)

Gólszerző(k): Rózsa

Csapatunk a Szakály – Ötvös, Ujfaludi, Rózsa, Hetesi, Andor, Czifra, Takács, Darmai (Pető), Beke, Palotás (Szigeti) összeállításban lépett pályára.

Kiss István: Az ellenfél gyorsan 4 gólt szerzett az első félidőben, a gyors és erős fizikumú csatárjaikkal nem tudtuk a versenyt felvenni. Szünetben szerkezetet váltottunk, és talán a fejmosás is használhatott, hiszen egy teljesen más csapatot láttam a pályán. Hajtottunk, küzdöttünk, nem adtuk fel. Ez sajnos csak lehetőségekben, helyzetekben realizálódott, gólokban nem. A második félidei játékért, hozzáállásért nagy dicséret illeti a fiúkat.

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...