Nagykanizsa - Hévíz U12/U13-as bajnoki mérkőzések

2018.11.27.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2018/2019

Vasárnap Nagykanizsára utaztak U12-es és U13-as együtteseink bajnoki mérkőzésre.

nagykanizsa heviz 20181125

U12: Nagykanizsa - Hévíz 1:4 (0:1)

Gólszerző(k): Szabó (2), Farkas, Gyertyánági

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Boda, Csalló, Dergecz, Farkas, Gyertyánági, Králik, Mézes, Nyári, Reinprecht, Szabó, Takács M., Takács R., Vincze.

Rajkai András: - Az őszi szezon fináléjába értünk, utolsó bajnoki mérkőzésünket játszottuk le vendég csapatként Nagykanizsán. Tavasszal már játszottunk edzőmérkőzést egymással. Akkor hazai pályán egy gólzáporos mérkőzésen 4:3-ra sikerült megnyernünk a találkozót. Most szintén egy nagy iramú játék alakult ki a mérkőzés elejétől fogva, mindkét csapat presztizsként tekintett a találkozóra. Csapatunknak jobban sikerültek a támadásbefejezései, így végül megérdemelten sikerült ismét négy rúgott góllal győzedelmeskednünk Nagykanizsa csapata ellen. Jól játszott az egész csapat, mindenki kivette részét a győzelemben. Gratulálok a játékosaimnak!

U13: Nagykanizsa - Hévíz 1:2 (1:1)

Gólszerző(k): Rózsa, Rajnai

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Bontó, Czifra, Darmai Dániel, Darmai Dominik, Hetesi, Laczi, Lázár B., Lázár L., Molnár, Nagy, Rajnai, Rózsa, Takács, Taródi, Turós, Vasáros, Vörös.

Jankovics Péter: - A mérkőzés elejétől támadólag léptünk fel, aminek eredményeképp több helyzetet is kidolgoztunk, de sajnos ezeket nem sikerült gólra váltanunk. Az ellenfél egy gyors kontrából megszerezte a vezetést. A félidő végen első nagypályás mérkőzésén szereplő Rózsa Iván egyenlített egy jól eltalált lövéssel. A második félidőben mindent egy lapra feltéve mentünk a győzelemért, aminek eredményeképp az utolsó utáni pillanatban Rajnai Zsombor lövésével megszereztük és idegenből elhoztunk a három pontot. Gratulálok a csapatomnak a bajnokságban nyújtott teljesítményükért és dolgozunk tovább, hogy tavasszal is hasonló szép sikerekben legyen részünk. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...