Pápai ELC - Hévíz SK U12-U13 bajnoki mérkőzések

2023.11.06.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2023/2024

Pénteken fiataljaink Pápára utaztak.

U12: Pápai ELC – Hévíz SK 6:0

Gólszerző(k): Dorfinger (2), Tombor, Horváth, Leopold, Baraté

A mérkőzésen pályára lépett: Csősz-Tóth, Leopold, Baraté, Bánfi, Tombor, Tóth, Horváth, Varga, Jáger, Szekeres, Czibor, Kovács, Dorfinger, Capári.

Rajkai András: Parádés idegenbeli mérkőzést játszottunk a Pápa korosztályos csapata ellen! Játékosaim hozzáállása a mérkőzéshez már az első perctől fogva kiváló volt. Igaz, a pápaiaknak több gólveszélyes helyzete is volt, a kiváló kapus teljesítményünknek és a nagyszerűen védekező hátvédsorunknak köszönhetően sikerült meghiúsítanunk az akciók nagy részét. Kiválóra vizsgázott az egész csapat küzdeni akarásból, ezúton is gratulálni szeretnék nekik. Minimum ezt a lelkesedést és formát szeretném látni a hátralévő bajnoki mérkőzéseken! Hajrá Hévíz!

U13: Pápai ELC – Hévíz SK 6:2

Gólszerző(k): Vörös, Bakonyi-Gróf

A mérkőzésen pályára lépett: Kövér, Fodor, Katona, Takács, Belák, Töttő, Cziklin, Bognár, Vörös, Bakonyi-Gróf, Mesics.

Rácz István: Ezen a héten másodszor játszottunk hideg, szakadó esőben, ez nagyon rátette a súlyát a mérkőzésen mutatott játékunkra. Sokszor bátortalanok voltunk, ellentétben az első gólunkkal, az szenzációs volt. A második negyedben domináltunk, nagyon jól játszottunk, de ezt kell minél hosszabb időre kitolnunk.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...