Pápai ELC - Hévíz SK ifjúsági mérkőzések

2020.09.07.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2020/2021

Pénteken ifjúsági együtteseink bajnoki mérkőzésre utaztak Pápára.

U17: Pápai ELC – Hévíz SK 2:2 (2:0)

Gólszerző(k): Huszár, Kiss L.

Csapatunk a Szeglet – Dominkó, Ertl, Nyári Zs., Fehér (Kósa), Györei (Kis-Balázs), Lucz (Szabó G.), Kiss (Tóth), Baki (Móricz), Huszár, Kustán összeállításban lépett pályára.

Karakai András: A mérkőzés első felében egy kicsit megilletődötten, nem találva a helyünket játszottunk. A második félidőben teljesen máshogy álltunk hozzá, és ennek meg is lett az eredménye. Gratulálok játékosaim teljesítményéhez, és az egy pont megszerzéséhez.

U19: Pápai ELC – Hévíz SK 4:1 (1:1)

Gólszerző(k): Makacsek-Molnár

Csapatunk a Pálmai – Soós, Rózsás, Nagy M., Farkas, Nagy D. (Németh B.), Filó, Nagy P., Makacsek-Molnár, Sebestyén Zs. (Balogh B.), Sebestyén M. összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: Teljesen felújított létesítményben fogadott ellenfelünk, ami jó előjel volt a jó játékra. Sajnos 20-25 percig tudtunk ellenfelünkkel lépést tartani. Fizikálisan nem volt probléma, de nagyon sok technikai hibával játszottunk és több játékosunk gyenge teljesítményt nyújtott, amit ők is éreztek. Ellenfelünk jobb helyzet kihasználásának köszönheti győzelmét, két hasonló képességű csapat mérkőzésén. Edzünk tovább, hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.