SC Sopron – Hévíz SK serdülő mérkőzések

2021.03.24.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2021/2022

Serdülő együtteseink vasárnap Sopronba utaztak.


U14: SC Sopron – Hévíz SK 5-4 (0-3)

Gólszerző(k): Kolompár (3), Csalló

Csapatunk a Boda – Nyári O., Takács (Móricz), Csalló, Mándly, Kolompár, Kovács (Biró), Farkas M. (Králik), Dergecz, Balázsi, Bene (Fülöp) összeállításban lépett pályára.

Zsiga Szabolcs: Vasárnap Sopronba látogatott U14-es korosztályunk. Sajnos nem sikerült a bravúros pontszerzés. Aki részt vett ezen a mérkőzésen bármilyen formában, legyen az játékos, edző, szertáros, buszsofőr annak egy örök emlék marad. Nem mindennapi mérkőzést játszottunk a végig szakadó hóesésben, mindkét csapat kitett magárét. Gratulálok minden játékosnak, csak így tovább! Hajrá Hévíz SK!!

U15: SC Sopron – Hévíz SK 7:0 (6-0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Szakály – Ötvös (Beke), Ujfaludi, Rózsa, Tóth (Rajnai), Péter (Szigeti), Lázár (Andor), Czifra, Hetesi, Takács, Darmai (Palotás) összeállításban lépett pályára.

Kiss István: Vasárnap a jó erőkből álló, dobogóra esélyes Sopron csapatához látogattunk. Szerettünk volna meglepetést okozni, de a hátsó alakzatunkat valószínűleg megzavarhatta az alpokaljai hóesés, mivel a kapott góljainkat - kivétel nélkül - súlyos egyéni hibák okozták. Játékban nem volt ennyi különbség a két csapat között, de az ellenfél könyörtelenül kihasználta a hibáinkat, miközben a mi lehetőségeinket kihasználatlanul hagytuk.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.