SFAC 1900 SE - Hévíz SK ifjúsági mérkőzések

2021.05.12.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2021/2022

Vasárnap ifjúsági játékosaink Sopronba látogattak.

U17: SFAC 1900 SE - Hévíz SK 0:2 (0:1)

Gólszerző(k): Kiss, Nyári

Csapatunk a Szeglet – Nyári, Dominkó, Tóth (Györei), Baki, Kis-Balázs (Kósa), Kiss, Lucz, Kustán, Fehér (Móricz), Huszár (Szabó) összeállításban lépett pályára.

Karakai András: Bár már a mérkőzés elején sikerült vezetést szereznünk, a fiúkon látszott, hogy két hete nem léptek pályára bajnoki mérkőzésen, kicsit akadozott a támadás építés. A második félidőben viszont már sokkal jobban játszottunk, szebbnél-szebb támadásokat alakítottunk ki, amiket nem sikerült gólra váltani, de így is örülök a győzelemnek. Gratulálok az ellenfél csapatának, az őszhöz képest rengeteget fejlődtek!

U19: SFAC 1900 SE - Hévíz SK 4:0 (0:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Gujgiczer – Thompson, Sebestyén Zs., Rózsás (Filó), Lajtai, Farkas (Németh), Soós, Nagy D., Szindekovics (Tóth), Szabó, Sebestyén M. (Makacsek-Molnár) összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: Nagyon jó kerettel érkeztünk Sopronba, komoly győzelmi eséllyel. Az első félidőben a szél segítségével ellenfelünk meddő fölényben volt és több gólszerzési lehetősége is volt, amit szerencsére nem tudtak gólra váltani. A második félidő első 20 percében teljesen beszorítottuk a soproni csapatot és helyzetetek sokaságát hagytuk ki. Az utolsó 25 percben hihetetlen egyéni hibákból kaptunk gólokat és így teljesen kivégeztük magunkat. A 4 gól kicsit túlzás, de gratulálunk ellenfelünknek a győzelemhez. Az utolsó fordulóban győzelemmel szeretnénk zárni a szezont. Hajrá Hévíz!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.