Sármellék - Hévíz öregfiúk mérkőzés

2018.06.26.
  • Labdarúgás
  • 2018/2019

Szombaton öregfiúk együttesünk idényzáró mérkőzésén Sármelléken vendégszerepelt. A hazai csapat rég látott létszámmal és nagy elszántsággal készült a visszavágásra! A mérkőzés folyamán a vendéglátók túlzott "győzni akarása" időnként durvasággal párosult, így csapatunknak is alkalmazkodnia kellett a szokatlan harcmodorhoz. Szerencsére, a társaság "felvette a kesztyűt" és hátrányból fordítva - az utolsó percben egy Nyul által értékesített büntetővel - ismét győztesen hagyta el a játékteret. Ezen a napon sok fontos hiányzónk volt, de ezt a rutinosabb játékosok - köztük R. Vega - nagyobb szerepvállalásával valamint harcos és lelkes játékunkkal sikerült ellensúlyoznunk.

sarmellek heviz of 20180623

Sármellék - Hévíz SK 3:4

Gólszerzőink: Fejérvári, Fisli, Nagy, Nyul.

A mérkőzésen az alábbi keret szerepelt: Kovács F., Vajda, Hetyei, dr. Fonnyadt B., Kása, Nagy, Horváth, Szőcs, Kámán, Nyul, Torsa G., Fonnyadt A. Fejérvári, Fisli, R.Vega.

Ezzel tavaszi szezonunk véget ért, mely során tovább folytattuk a tavaly ősszel megkezdett veretlenségi sorozatunkat! Mérlegünk 4 győzelem és 2 döntetlen, a mérkőzéseken 26 játékos szerepelt!

Köszönjük Hévíz Város és a Hévíz SK eddigi támogatását, ősszel folytatjuk!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.