Sárvár FC – Hévíz SK U12-U13 bajnoki mérkőzések

2023.04.26.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2023/2024

Vasárnap fiataljaink Sárvárra utaztak.

U12: Sárvár FC – Hévíz SK 6:1

Gólszerző(k): Nagy

A mérkőzésen pályára lépett: Kusics B., Takács, Töttő, Vörös, Belák, Kusics M., Pózvai P., Pózvai G., Bakonyi-Gróf, Raák, Katona, Nagy,

Rácz István: Sok hibával játszottunk. Nem volt meg a kellő bátorság, hogy szorosabb mérkőzést játszunk az ellenféllel. Ebből a mérkőzésből sokat lehet tanulni.

U13: Sárvár FC – Hévíz SK 1:2

Gólszerző(k): Szindekovics, Fonnyadt

A mérkőzésen pályára lépett: Ódor, Sándor, Zsankó, Réz, Szindekovics, Fonnyadt, Kisvörös, Szilágyi, Kohári, Cziklin, Ács.

Szabó Ádám: Gyengén, ijedten kezdtük a mérkőzést. Az első húsz percünk rengeteg hibát és sok elveszített párharcot hozott, vezetést is szerzett ellenfelünk. Az első szünetben taktikát változtattunk, próbáltam felrázni a srácokat, ami úgy nézett ki, hogy sikerült is. A csereként beálló játékosok nagyon jól szálltak be a mérkőzésbe. Kihasználva ellenfelünk figyelmetlenségét rögtön a szünet után egyenlítettünk! Innentől kezdve "vérszemet " kaptunk, visszatért a csapatunkba az a küzdelem, akarat és bátorság, ami eddig a tavasz során jellemezte. Egy új mérkőzés vette kezdetét, mind a két csapatot dicséret illeti, mert egy nagyon jó mérkőzést játszottak, amit sikerült győzelemmel zárnunk. Gratulálok minden pályára lépő játékosomnak! Nagy győzelmet arattak egy kiválóan felkészített ellenféllel szemben!

Legfrissebb híreink

Győrszentiván SE -...

Vasárnap U17-es csapatunk Győrbe utazott.

Hévíz SK U14 – Magnetic...

Vasárnap U14-es csapatunk az Andráshida TE korosztályos...

FC Ajka - Hévíz SK U15 2:1 (0:0)

Szombaton U15-ös csapatunk Ajkán lépett pályára.