Sárvár FC – Hévíz SK serdülő mérkőzések

2021.05.19.
  • Labdarúgás
  • U-14
  • 2021/2022

Sárvárra utaztak serdülő együtteseink szombaton.

U14: Sárvár FC – Hévíz SK 1:1 (0-1)

Gólszerző(k): Balázsi

Csapatunk a Boda (Sélley) – Nyári O. (Králik), Takács (Berghammer), Csalló, Szabó, Nyári Gy., Kolompár, Farkas Zs., Farkas M. (Biró), Balázsi (Dergecz), Bene összeállításban lépett pályára.

Zsiga Szabolcs: Szombaton a Sárvár FC csapatához utaztunk bajnoki mérkőzésre. Az első félidőben nagyon jól játszottunk rengeteg helyzetet, lehetőséget alakítottunk ki, de sajnos ezek mind kimaradtak. A második játékrész mai napig érthetetlen számomra, nagyon csalódottak vagyunk a végeredmény tudatában az egész csapat nevében mondhatom. Hajrá Hévíz SK!

U15: Sárvár FC – Hévíz SK 3:1 (2-0)

Gólszerző(k): Rózsa
Kiállítva: Andor

Csapatunk a Szakály – Ötvös (Beke), Ujfaludi, Rózsa, Tóth, Andor, Czifra (Lázár), Hetesi, Takács, Darmai (Rajnai), Palotás (Szigeti) összeállításban lépett pályára.

Kiss István: Sajnos megint egy olyan mérkőzést sikerült elveszítenünk, ahol nem volt jobb az ellenfél. Kissé túl szigorú korai kiállítás eldöntötte a mérkőzést. Sajnos hiába volt még így is több lehetőségünk a gólszerzésre, vagy az ellenfél kapusa védett nagyot vagy döntöttünk rosszul. Mostanában ilyen passzban vagyunk: jól játszunk, sok helyzetet sikerül kialakítanunk, mégis vesztesen hagyjuk el a pályát. A csapatot dicséret illeti, mert még 10 emberrel is a győzelemért játszott.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...