Sopron - Hévíz ifjúsági mérkőzések

2019.09.23.
  • Labdarúgás
  • U-17
  • 2019/2020

Hétvégén Sopronba utaztak bajnoki mérkőzésre ifjúsági csapataink.

U17: Sopron - Hévíz 1:0 (0:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pálmai (Biró) - Tóth, Kiss, Németh, Dömötör (Sebestyén) - Bresztovszky, Léránt, Balogh (Zsiga), Lucz - Bödő, Szabó összeállításban lépett pályára.

Kiss István: - Az eddig 100%-os hazaiakhoz utaztunk Sopronba. Nagyobb játékerővel bíró hazaiak végigtámadták a mérkőzést, de a nagyobb gólhelyzetek a vendégek előtt adódtak. Mivel ezekből sajnos nem sikerült a kapuba találni (pl: kapufáról kifelé pattanó labda), az ellenfél pedig egy átlövésből (mindkét kapufát eltaláló lövés) megszerezték a győzelmet. A csapat minden dicséretet megérdemel, mert mindent kiadtak magukból, alkalmazkodni tudott az ellenfélhez és ezzel nagyban sikerült megnehezíteni a dolgukat. Gratulálunk a hazaiaknak a győzelemhez!

U19: Sopron - Hévíz 6:0 (3:0)

Gólszerző(k): -

Csapatunk a Pintér (Pálmai) - Pánczél, Boncz, Kopasz-Bódi, Thompson (Sebestyén Zs.) - Ferenczi, Lajtai, Filó (Damina), Nagy M. - Sabján (Nagy D.), Rózsás összeállításban lépett pályára.

Lajtai Roland: - Sajnos nem voltunk egy súlycsoportban a soproni csapattal, sem fizikálisan, sem játékban. A játék képe alapján a végeredmény számunkra hízelgő. Játékosaim egymást múlták felül gyenge teljesítményükkel. Játékunk és hozzáállásunk a múlt heti mérkőzéshez képest értékelhetetlen. Remélem ettől csak jobbak leszünk!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.