Szepetnek - Hévíz SK 2:4 (0:1)

2019.04.23.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2019/2020

A mérkőzés elején a vendégcsapat lépett fel támadólag, a hazaiak védekezésre kényszerültek. A 17. percben a szepetneki védők hibáját kihasználta a listavezető, és Török révén megszerezte a vezetést. Ezt követően is a Hévíz játszott mezőnyfölényben, kapufát is lőttek. Szünet után a hazaiak támadólag léptek fel, és egy óra játék után Kiss pontos beadását követően Kobra fejesével, majd egy szögletből kapu elé lőtt labdából Kotnyek találatával megfordították a mérkőzést. A Hévíz mindent megtett azért, hogy megőrizze veretlenségét, Török fejesével, majd Vass szabadrúgás utáni kipattanóból szerzett góljával fordítottak, s a hajrában Varga révén újabb találatot szereztek.

A Hévíz bajnokhoz méltó teljesítményt nyújtott, a szepetnekiek gratulálnak a vendégeknek a bajnoki címhez.

Szepetnek - Hévíz SK 2:4 (0:1)

Gólszerző(k): Török (2), Vass, Varga

Csapatunk a Jánosa – Szi-Péter J., Meidl (Baráth), Giber, Török (Péntek), Horváth M. (Kiglics), Nedelkó, Pajor, Horváth D., Varga, Vass összeállításban lépett pályára.

Damina László: - Ma egy nagyon kulturált, szervezett és jól felkészített Szepetneket sikerűlt legyőznünk. A Zalaszentgróti mérkőzésből megszerzett tapasztalat ma kamatozott. Csapatom megmutatta, hogy hogyan kell mérkőzést nyerni hátrányból! Gratulálok játékosaimnak mai teljesítményükhöz! Öröm minden edzésen együtt dolgozni velük, mert folyamatosan fejlődni akarnak, s fejlődnek is! Eddigi tavaszi mérkőzéseinkre a "minden héten háború" volt a jellemző. A mai mérkőzésre pedig a "szenvedèlyek viharában" jelző használható.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...