Szepetnek SE – Hévíz SK 4-0 (2-0)

2021.10.11.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2021/2022

Szepetnek SE – Hévíz SK 4-0 (2-0)

Gólszerzők: Orsós R. (2), Baksai, Pál Ma.

Szepetnek: Szekeres P. – Pataki (Schmidt), Szabó Be., Fadgyas, Baksai, Szabó Ba., Szilágyi A. (Czene), Pál Ma., Nagy T., Orsós R., Horváth M. (Büki B.)

Hévíz: Gujgiczer – Nagy S., Meidl, Buza, Dominkó, Farkas F. (Pál B.), Szindekovics, Damina D. (Nyári), Tóth I. (Lajtai), Filó, Karakai

Először a 6. percben „dörrent” Damina László hangja a vendégek kispadjáról, amikor a hazaiak már a harmadik ígéretes lehetőségüket vezették a hévízi kapu felé, aztán a vezetést Baksai Krisztián révén pont egy olyan lövésből szerezte meg a Szepetnek, ami alighanem beadásnak indult… A hévíziek próbáltak újítani, de akkor meg Németh István szólt kicsit határozottabban labdarúgóinak, s jött is Pál Martintól a házigazdák második találata. A zöld-fehérek nekirontottak szünet után a hazaiaknak, Szekeres Péter azonban igazolta azon formáját: ha belövik és a fonalat elkapva nem kap gólt, akkor lehetetlenség neki betalálni. A szepetnekiek „túlélték” ezt az időszakot, mi több, maradt még arra is energia soraikból, hogy Orsóst kétszer is olyan jó helyzetbe hozzák, hogy a támadó még két gólt szerezhessen.

Jók: Szekeres P., Szabó Ba., Szilágyi A., Nagy T., Orsós R., ill. Buza, Karakai

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.