Szombathelyi Haladás VSE – Hévíz SK U12-U13 bajnoki mérkőzések

2023.10.16.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2023/2024

Szombaton fiataljaink Szombathelyre utaztak.

U12: Szombathelyi Haladás VSE – Hévíz SK 7:1

Gólszerző(k): Tombor

A mérkőzésen pályára lépett: Csősz-Tóth, Varga, Bánfi, Tombor, Leopold, Horváth, Czibor, Józsvai, Jáger, Tóth, Szekeres, Felker, Baraté, Capári, Dorfinger.

Rajkai András: Az első és második negyed teljesítményével a csapatnak teljes mértékben elégedett vagyok. Emelt fővel jöhettünk le a pályáról. Sajnos a második játékrészben nem sikerült jól levédekeznünk a Szombathely folyamatos nyomását. Az első kapott gólunk alap védekezési hibából született, illetve három büntetőt is sikerült az ellenfélnek értékesítenie. Több kontra támadást is sikerült elindítanunk, de sajnos nem tudtuk őket érdemben jól befejezni. Akadémia csapat ellen játszani mindig megtiszteltetés és egyben hatalmas nyomás. Ha nem is teljes egészében, de részben sikerült helyt állnunk.

U13: Szombathelyi Haladás VSE – Hévíz SK 1:1

Gólszerző(k): Nagy

A mérkőzésen pályára lépett: Cziklin, Fodor, Nagy, Belák, Vörös, Pózvai G., Takács, Raák, Bognár, Pózvai P., Mesics, Töttő, Bakonyi-Gróf.

Rácz István: Nagyon tanulságos mérkőzést játszottunk, kiegyenlített játék folyt. Ritkán játszunk egy gólos mérkőzést. Stabilak voltunk védekezésben, ez még jobb lesz a jövőben. A helyzet kihasználásunk nem volt az igazi, de egy hatalmas bombagóllal egyenlíteni tudtunk. Gratulálok minden játékosomnak, aki pályára lépett.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...