Sárvár - Hévíz serdülő mérkőzések

2019.11.11.
  • Labdarúgás
  • U-15
  • 2019/2020

Vasárnap Sárvárra utaztak serdülő korosztályaink bajnoki mérkőzésre. Mindkét csapatunk győzelemmel tért haza!

U14: Sárvár - Hévíz 3:4 (0:1)

Gólszerző(k): Vasáros (3), Rózsa

Csapatunk a Szakály - Takács, Molnár, Lázár L., Hetesi - Lázár B., Andor, Laczi - Vörös (Rózsa), Vasáros (Szigeti), Darmai összeállításban lépett pályára.

Jankovics Péter: - Gyorsan megszereztük a vezetést, de sajnos a gól után nem azt kaptam a játékosaimtól, amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk. Ennek eredményeképp jött is az ellenfél egyenlítő találata. A második félidőben sokkal összeszedettebben, agresszívan és labdabiztosan játszottunk és ez gólokban is megmutatkozott. A mérkőzés vége egy kicsit izgalmasra sikeredett, de összességében így is megérdemelten hoztuk el a három pontot Sárvárról, amihez ezúton is gratulálok a csapatomnak.

U15: Sárvár - Hévíz 1:2 (1:1)

Gólszerző(k): Fehér, Molnár

Csapatunk a Szeglet (Szabó T.) - Györei (Kis-Balázs), Fehér, Nyári Zs., Kustán - Dominkó, Ertl (Hosszú), Tóth, Besze - Huszár (Pas), Molnár (Móricz) összeállításban lépett pályára.

Karakai András: - A héten már az edzésmunkában látható volt a fiúkon az elszántság, a remek hozzáállás és a győzni akarás a hétvégi mérkőzést illetően. Megérdemeltük a győzelmet, sokkal több helyzetet dolgoztunk ki a mérkőzésen. Gratulálok a csapatomnak!

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...

Dana Győrújfalu SE -...

Szombaton U17-es csapatunk Győrújfalura utazott.