Tapolcai IAC VSE – Hévíz SK U12-U13 bajnoki mérkőzések

2023.09.13.
  • Labdarúgás
  • U-13
  • 2023/2024

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

U12: Tapolcai IAC VSE – Hévíz SK 12:0

Gólszerző(k): -

A mérkőzésen pályára lépett: Csősz-Tóth, Baraté, Bánfi, Józsvai, Tombor, Varga, Dorfinger, Kovács, Czibor, Felker, Jáger, Horváth, Leopold, Tóth, Szekeres.

Rajkai András: Egy kiváló csapatjátékot játszó Tapolcával találkozhattunk! Az első és utolsó negyedben pályára lépő csapat tudása magasan a miénk felett volt. Tavaly ők ebben az összeállításban végig játszották U11-esként ezt a bajnokságot! Relatíve egy év előnyük van hozzánk képest! Ezt viszont nem lehet kifogás a kapott gólok magas száma miatt. Sajnos lelkileg nem tudtuk jól kezelni az ellenfél nagy fölényét, elmaradtak az múltkori bajnokin kiemelkedőt nyújtó teljesítmények is. Minden játékosom a saját színvonala alatt játszott, ennél ők sokkalta többre képesek. Pozitív volt a 2. és 3. negyed játéka. Tetszett a múltkor gyengébb játékot nyújtó két mezőnyjátkosom mostani teljesítménye, illetve az első hivatalos labdarúgó mérkőzését játszó Leopold Balázs motivált játéka! Hajrá Hévíz SK!

U13: Tapolcai IAC VSE – Hévíz SK 2:5

Gólszerző(k): Bognár (2), Katona (2), Töttő

A mérkőzésen pályára lépett: Belák, Nagym Pózvai P., Bremzay, Pózvai G., Katona, Töttő, Vörös, Mesics, Bakonyi-Gróf.

Rácz István: Nem jól kezdtük a mérkőzést, de elég gyorsan felvettük a ritmust. Sok jó teljesítményt láttam. Örülök neki, hogy több olyan dolgot láttam, amit edzésen gyakorlunk. Az utolsó negyedben nagyon látványosan és tudatosan játszottunk.

Legfrissebb híreink

Tapolcai IAC VSE - Hévíz SK U12-U13...

Pénteken fiataljaink Tapolcára utaztak.

Sárvár FC - Hévíz SK...

Csütörtökön U19-es csapatunk Sárvárra...

Hévíz SK – Zalakomári...

Megérdemelt hévízi siker született, a...