Üstökös - Hévíz U12/U13-as bajnoki mérkőzések

2018.11.13.
  • Labdarúgás
  • U-12
  • 2018/2019

Szombaton Győrbe utaztak bajnoki mérkőzésre U12-es és U13-as együtteseink.

ustokos heviz u12 20181110

További képek facebook oldalunkon!

U12: Üstökös - Hévíz 0:2 (0:1)

Gólszerző(k): Nyári, Farkas

A mérkőzésen pályára lépett: Bieder, Boda, Csalló, Dergecz, Farkas, Králik, Mézes, Nyári, Reinprecht, Takács M., Takács R., Vincze.

Rajkai András: - A hétvégén vendég csapatként Győrbe látogattunk megmérkőzni az Üstökös FC Győr csapatával. Lassan a bajnokság őszi szezonja véget ér, itt vagyunk a fináléban. Három mérkőzésünk van vissza, melyből kettő alkalommal hasonló képességgel rendelkező csapattal fogunk találkozni mint a miénk. Most szombaton az első ilyen mérkőzésünket sikerült kipipálnunk és haza hozni végre az annyira várt három pontot. A mérkőzés kezdőrúgásától fogva nagy iramú játékot diktáltunk. Javarészt a Hévíz csapatának akarta érvényesült a mérkőzés nagy részében. Az első félidőben Králik Noel gólpasszát emelte a kapuba Farkas Zsombor, majd a második félidőben Nyári Olivér helyezte a labdát az ellenfél kapujának belső oldala mellé. Kivétel nélkül minden játékos hozzátette a saját kis részét a csapat egészéhez, mindegyikükre nagyon büszke vagyok. Ezt a mentalitást, küzdeni akarást szeretném látni minden hétvégén. Gratulálok U12! Hajrá Hévíz!

U13: Üstökös - Hévíz 0:4 (0:0)

Gólszerző(k): Vasáros (3), Nagy

A mérkőzésen pályára lépett: Andor, Bontó, Czifra, Darmai Dániel, Darmai Dominik, Hetesi, Laczi, Lázár B., Lázár L., Nagy, Rajnai, Takács, Taródi, Turós, Vasáros, Vörös.

Jankovics Péter: - A kezdő sípszótól kezünkben volt a találkozó. A második félidőben mutatkozott meg gólokban is az a nyomás, amit az ellenfelünkre gyakoroltunk az egész mérkőzésen. Pozitív, hogy kapott gól nélkül zártuk a hatvan percet. Az őszi szezonból két összecsapás vissza van még hozzánk hasonló képességű csapatok ellen. Ha tudjuk tartani azt a javuló formát, amit mérkőzésről mérkőzésre mutat a csapat, akkor ezeken a találkozókon is eredményesek tudunk lenni.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U14 – Lenti TE SE 1:1...

Vasárnap U14-es csapatunk a Lenti korosztályos csapatát fogadta.

Magnetic Andráshida TE -...

Vasárnap U15-ös csapatunk Zalaegerszegen lépett...

Tarr Andráshida SC - Hévíz...

Szerdán U17-es csapatunk Zalaegerszegre utazott.