Zala megyei labdarúgó bajnokság - HÉVÍZI 48-asok

2018.12.05.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2018/2019

Valamennyi meccsét nyerte a Hévíz az ősszel a Zala megyei labdarúgó bajnokságban és a jövőre 70 esztendős klubtörténetben sorra állította fel a rekordokat.

Így például elmondhatja magáról a Damina László edzette csapat, hogy 2018-ban egyetlen mérkőzés sem vesztett és 28 találkozó óta veretlen.

Az ősszel 16 alkalommal léptek pályára és valamennyi találkozójukat megnyerték, így 48 bajnoki pontot gyűjtöttek eddig. 2009-ben amikor NB III-as bajnoki címet nyertek hasonló jó sorozatot produkáltak, de akkor egyszer döntetleneztek a Veszprém ellen.

Parádés az őszi gólkülönbségük, mert 56 lőtt gól ellenében mindössze négyet kapta. Legutóbb 715 perc után zördült meg a csapat hálója. Az együttes tapasztalt hálóőre Jánosa Tibor már - Keszthelyen - 1995-ben NB II-ben játszott.
A csapat kapitánya Szi-Péter Zsolt közelit ahhoz, hogy 100-szor lépjen pályára a hévízi zöld-fehér színekben. Az együttes jelenlegi gólrekordere Vass György.

Szombaton a 2018-as utolsó bajnoki találkozón a Csács-Nemesapáti ellen tovább növekedhet a rekordok száma, hiszen hazai pályán a Hévíz az esélyes. A klub elnöke Szabó Imre egykoron NB I-ben is edzösködött, a jelenlegi szakvezető Damina László pedig 22 esztendeje szolgálja a klubot és olyan mesterek mellett szerzett gyakorlati tapasztalatot, mint Pusztai László és Bán István.

Szombaton következhet a sorozatban 29. veretlen meccs, bár tény, hogy – miként legutóbb Zalakomárban is – minden aktuális ellenfél igyekszik megszakítani a nagy sorozatot.

Legfrissebb híreink

Hévíz SK U19 – Lurkó UFC...

Vasárnap U19-es csapatunk hazai pályán játszott a...

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.