Zalaszentgrót - Hévíz SK 3:3 (0:2)

2019.04.08.
  • Labdarúgás
  • Felnott
  • 2019/2020

A bajnokság legrosszabb első félidejét produkálta a hazai csapat, ehhez kellett egy nagyon jól felkészített hévízi gárda, akik olyan tempóban kezdték a mérkőzést, amit ritkán látni megye I-es szinten. A második félidőt a játékosok szeretnék a hazai szurkolóknak ajánlani, és köszönik, hogy végig kitartottak mellettük.

zalaszentgrot heviz 20190407

Zalaszentgrót - Hévíz SK 3:3 (0:2)

Gólszerző(k): Török, Varga, Giber

Csapatunk a Ruzsik – Szi-Péter J., Giber, Török, Horváth M. (Kiglics), Nedelkó, Szi-Péter Zs., Pajor, Horváth D. (Meidl), Varga M. (Horváth L.), Vass összeállításban lépett pályára.

Damina László: - Egy megnyert mérkőzést majdnem elveszítettünk 10 perc alatt. Minden mérkőzés teszt mérkőzés a tekintetben, hogy fiatal játékosaim, hol is tartanak, hogyan oldanak meg helyzeteket szituációkat. Kihagytunk ma 4 100%-os gólhelyzetet, ami megbosszulta magát. Megyünk tovább az utunkon! A ZVFC. megmutatta, hogy nagyon komoly játékerőt képvisel, komoly terveket szőhetnek a jövőben! Gratulálok nekik a mai teljesítményükhöz, sportszerű játékukhoz. Sok sikert kívánok a ZVFC. játékosainak, fiatal és nagyon tehetséges edzőkollégámnak, s nem utolsó sorban Kardos Roland vezető társamnak! Kiváló munkát végeznek Zalaszentgróton az utánpótlásban, s annak ma már a felnőtt csapat is élvezi hasznát!

Legfrissebb híreink

DAC-Utánpótlás FC -...

Szombaton U14-es csapatunk Győrben játszott.

Nebuló-KSE - Hévíz SK U19...

Csütörtökön U19-es csapatunk Kapuvárra látogatott.

Hévíz SK U17 – Magnetic...

Csütörtökön hazai pályán játszott U17-es...